Teknisk vejledning

Vore film kører på Vimeo. Der er nogle ting, man skal være opmærksom på.

1: I filmens nederste ramme til højre kan man indstille lydstyrken ved at pege med musen på de lodrette streger og trække sidelæns med venstre musetast nedtrykket. Når alle streger er blå, er der fuld styrke indstillet herfra; men der er også en lydstyrke, der reguleres gennem styresystemet og er markeret med et højttalersymbol.

2: De fleste af vore film er i High Definition-format. Hvis HD er blåt, er High Definition slået til. Klikker man på det, så det bliver gråt, er HD slået fra. Når HD slet ikke er vist, er det ikke en mulighed for den pågældende film. Har man en langsom internetforbindelse, kan det være en idé at slå HD fra. Så har man SD = Standard Definition.

3: De fire pile i »blomsterfacon« bruges til at skifte til visning i fuld skærmstørrelse. Man kan komme tilbage også ved et tryk på ESC-tasten. Film i HD kan vises med stort billede på fuld skærm, men hvis opløsningen ikke tillader det, forbliver billedet mindre end skærmens dimensioner.

De fleste af vore film kan også findes på YouTube.
Se: Medie1 på YouTube

Problem under Win7

Internet Explorer i 64-bits udgave på Windows 7 kan ikke vise film fra Vimeo og andre. Man kan imidlertid starte den 32-bits browser, der også findes i systemet.

Skriv til os, hvis der er andet, vi skal tage op.