Program produceret af Medie1


Mosbjerg Folkefesten 2019-06-22

Ca 350 mennesker var mødt frem til Folkefesten på en naturplet ved Mosbjerg nær Alken St. mellem Skanderborg og Silkeborg.

Dette er en komplet gengivelse af Folkefestens officielle del. På de fleste af de 11 filmklip er fællessangen placeret efter taleren, i slutningen af filmklippet. Hvert filmklip bliver vist på en separat Youtube side, med mulighed for fuldskærm-visning og kommentering.


1. Velkomst v. arrangør Søren Lind Jensen og konferencier Erik Troldhuus, begge fra Den Danske Forening2. Marie Krarup: Dansk udlændingepolitik3. Fællessang: The White Cliffs of Dover4. Jan Høeg: Anden Verdenskrig og kritikken mod indvandringen idag5. Fællessang: Wish me Luck6. Gavin Boby: Hvordan moske-byggerier i England blev forhindret v.hj.a. jura7. Generation Identitær. Lauritz Bjerre taler på vegne af Martin Sellner, Identitær-Østrig, som er forhindret i at komme og tale, og Generation Identitærs talskvinde i Danmark, Aurelija Aniulyte, taler.8. Tak til Flemming, grundejer, for Mosbjerg Folkefesten 20199. Afsløring af et portræt af Lars Hedegaard, malet af Asger Gottlieb. Derpå Trykkefrihedsselskabets takketale v. formanden Aia Fog10. Rasmus Paludan: Om valgkamp, folketingsvalg, det offentliges forhindringer, og målene fremover.11. Kim Eriksen: Om landsforræderi - et borgerforslag